A tervek szerint legalább 5 évig lesz látogatható.
A hajdúszoboszlói önkormányzat decemberben pályázati felhívást tett közzé egy legalább 30 méter átmérőjű óriáskerék telepítésére és üzemeltetésére vonatkozóan a Csónakázó-tó melletti zöld területen, melyet június 1. és augusztus 31. között használhatnak az érdeklődők.

A képviselő-testület január 24-i döntése alapján az ajkai székhelyű Chip-Verda Kft. üzemeltethet egy 45 méteres óriáskereket a fürdővárosban, melyért 2023-ig évente 15 millió forint bérleti díjat fizet a városnak.
A cég ajánlatában leírta, hogy jelenleg az eszköz gyártás alatt van, ezért nem rendelkezik „TÜV megfelelősségi tanúsítvánnyal”, de azt május 1-ig pótolja. A Chip-Verda Kft. nyilatkozata szerint, ha nem készül el időben az általuk vállalt 45 méteres óriáskerék, akkor egy minimum 30 méter átmérőjű eszköz felállítását vállalják a József Attila utcában. Mivel a cég tevékenységi köre nem tartalmazza a vidámparki, szórakoztatóipari tevékenységet, ezért az erre vonatkozó eljárások még folyamatban vannak.

Az üzemeltetésre a szegedi Extrém Vidámpark Kft. is pályázott egy 30,5 méteres óriáskerékkel, akik évi 2 millió forintos bérleti díjat fizettek volna a városnak.