2019. március 30-án (szombaton) Hajdúszoboszlón immáron harmadik alkalommal kerül megrendezésre a RAW Felhúzó Magyar Bajnokság. 
A felhúzó fogásnemet kedvelők számára versenyzési lehetőség biztosítása és a fizikai aktivitás szinten tartása. A Sportág népszerűsítése, továbbá az egészségmegőrzés és a sportbarátság, illetve a klubok , sportolók közötti jó kapcsolatok elmélyítése, fenntartása.

Nem titkolt szándékunk a tehetségkutatás. Azon lelkes Sportolók bevonása a versenysportba, akik szeretnék megmérettetni magukat hivatalos versenykörülmények között.

Előzetes nevezési határidő: 2019. február 15. 

Végleges nevezés: 2019. március 10. eddig a határidőig kell megnevezni a végleges súlycsoportot. A nevezések leadása után február 19-ig e-mailen megküldjük a nevezési díjakról a számlát, melynek összegét a Szövetség számlájára kell befizetni február 28-ig, hivatkozással a számla számára!

Eredményhirdetés: több súlycsoport összevontan, a benevezett versenyzőknek a nevezéssel tudomásul kell venniük, hogy a verseny az eredmény hirdetés végéig tart ! Az eredményhirdetésen meg nem jelenő sportolók eredményét töröljük!

Az eredményhirdetésen csak sportszerelésben lehet megjelenni!

Szeretettel várják a versenyzőket, szurkolókat, érdeklődőket. Az előző évekhez hasonlóan, a legjobbak idén is pénzdíjazásban részesülnek.