A Hungarospa Hajdúszoboszlói Zrt. az előző évekhez hasonlóan, idén is számos utazási vásáron, kiállításon jelenik meg belföldön és külföldön egyaránt. 

Az év első hónapjában rögtön három utazási vásáron - Brnoban, Pozsonyban és Debrecenben - is megjelentünk. Ezeken a vásárokon való részvétel elsődleges célja a személyes információnyújtás és a cég nyújtotta szolgáltatások széles körű népszerűsítése.

2020. január 16. és 19. között rendezték meg Brnoban a Csehország turisztikai régióinak nemzetközi vásárát, ahol a Hungarospa Hajdúszoboszlói Zrt-t Székely Csengele, értékesítési menedzser képviselte.

25. ITF Slovakiatour - Pozsony - Hungarospa Hajdúszoboszló

Uploaded by hungarospa02 on 2020-01-27.


A 2020. január 24-26. között, Pozsonyban megrendezésre került 25. ITF Slovakiatour nemzetközi idegenforgalmi vásár Szlovákia legnagyobb idegenforgalmi vásárán a Hungarospa, a Hepex szlovákiai utazási iroda partner standján képviselte magát.

Szintén ezen a hétvégén zajlott a 30. Utazás és Szabadidő Kiállítás és Vásár Debrecenben, a Kölcsey Központban, ahol a Hungarospa Zrt. szolgáltatásairól Molnár Magdolna, Thermal Camping vezető informálta az érdeklődőket. A standunkra ellátogatók egy-egy frissítő masszázst is kipróbálhattak.