A kórházból elmegyógyintézetbe szállították, mert pszichiátriai kezelésre szorulhat.


Letartóztatták, majd elmegyógyintézetbe vitték azt a 21 éves debreceni férfit, aki több mint harminc szúrással ölte meg a szeretőjét csornán április elején – számolt be a Tények.

A Tények szerint a 39 éves jómódú vállalkozó közös albérletben lakott a hajdúsági férfivel. A gyilkosság napján feleségéhez és gyerekeihez ment volna egy szülinapi bulira, ahová szeretője nem mehetett vele, ezért féltékeny lett, és dühében halálra késelte.

A gyilkos végül Miskolcra szökött, majd a rendőröket meglátva végezni akart magával, de kórházba vitték, és életmentő műtétekkel megmentették. Napokig rendőrök álltak a kórterme előtt, majd miután javult az állapota, ki tudták hallgatni, és letartóztatták.


A szakadó esőben péntek délután temették el a csornai férfit, a temetésén csak a szűk család vett részt, akik még mindig nem tudták feldolgozni a szörnyű tragédiát.

A Tények úgy tudja, a gyilkosnak többször voltak dühkitörései, és sokszor volt agresszív. Korábban több munkahelyéről is elküldték emiatt, ezért pszichiátriai kezelésre szorul.