Remek hangulatban, a késői órák ellenére lelkes közönség előtt mutatkozott be a bajnokságban csapatunk. A meccs után még biztosabban állíthatjuk, a bajnokság két esélyese mérkőzött meg egymással! Színvonalas mérkőzésen sikerült itthon tartani a 3 pontot. 


A mérkőzés elején a kezdőrúgást Dr. Kovács Gergely alpogármester és Nagy Levente, a HSE futsal csapatkapitánya végezték el.  

Kálmán Zoltán, a csapat edzője az alábbiak szerint értékelte a találkozót:
,,Azt kaptuk a mai mérkőzéstől, amit vártunk. Egy nagyon jó erőkből álló nyíregyházi egyesületet sikerült ma legyőznünk, akik a tavalyi évben veretlenül nyerték meg a bajnokságot. A csapat remekül játszott, a fiúk maximálisan betartották az öltözőben megbeszélteket. Védekezésünk nagyon rendben volt, végig fegyelmezettek maradtunk és mentálisan erősek. Talán támadásban volt egy pici hiányérzetem, mert több emberelőnyös helyzetet, illetve ziccert nem tudtunk kihasználni. Nagyon büszke vagyok a srácokra, nagy csatát nyertünk ma meg, teljesen megérdemelten! Jobbulást kívánok Illés Dávidnak! További sok sikert a nyíregyházi csapatnak!’’


Jövőhéten hétfőn Tiszavasváriban lép pályára csapatunk. Szurkoljunk együtt!