Nagyfejeő Péter 19 évesen váltott trialról stuntra. 
Már négyévesen a motorozás szerelemese volt Nagyfejeő Péter. Első járműve egy Yamaha benzines gyermekmotor; s bár akkor elszenvedett egy combégéssel járó balesetet, ez sem szegte kedvét. Később a BMX kerékpározásba is belekóstolt, vonzotta az extrém sportok világa. Hajdúböszörményben a traktorhúzó versenyen látott először élőben egy magyar trialversenyzőt, ott ragadta magával igazán e szakág. 17 évesen már szép eredményeket ért el a trial motorsportban Kelet-Magyarország egyetlen és egyben az ország legfiatalabb versenyzőjeként.

2014-ben – ahogy ő fogalmaz – „tönkrement a sportág”, megszűntek a versenyek. Ekkor váltott át az Egyesült Állalmokból indult, ott show-szerűen művelt stunt vonalra. Ez az angol nevéből adódóan kaszkadőri erényeket megkövetelő látványsport embert és gépet próbáló mutatványokból áll. Európában magyarok honosították meg sportágként, az első kontinensviadalt is hazánkban rendezték. Péter tavaly már vezető versenybíróként működött közre ezeken.
Múlt évben Erdei Krisztián barátjának kíséretében megyénkben Hajdúböszörmény, Hajdúnánás, Hajdúdorog és Debrecen mellett természetesen hazai pályán is nívósan szórakoztatta a rendre népes közönséget. Gyakorta hívják a Partiumba, és Szabolcsban is volt már fellépése. Mindezt gumiszerelő szervize üzemeltetése mellett heti két edzéssel tudta elérni. Mint mondja, a profik hetente tízszer is tréningeznek, de ők (jellemzően) külföldön ezt tekintik fő hivatásuknak.