Both Miklós a mezőny legjobb hangjaként tartja számon a fiatal tehetséget. 
Szombat este folytatódott A Dal 2019 válogató show-műsora, melyben ezúttal is tíz előadó mutatta meg magát a harminc pályaműből a Duna Televízió és a Duna World csatornán. A zsűriben Vincze Lilla mellett a 20 éves Magna Cum Laude együttes énekese, Mező Misi foglalt helyet. A szókimondásáról híres Nagy Feró is az ítészek között ült, és Both Miklós sem rejtette véka alá véleményét. Ötödik zsűritagként a közönség pontozott - írja a haon.

Vastaps

A debreceni Vavra Bence már háromszor állt A Dal színpadán, láthattuk csapatban és szóló előadóként is. Szótlanság című dala mondanivalójában a továbblépéstől való félelmet emeli ki. A fiatal zeneszerzőként szerepel a dal megalkotásában, ám segítségére volt a Wellhellóból ismert Diaz, aki zeneszerzőként és dalszövegíróként állt Bence mellett. 

Az énekes a kisfilmjében elmondta, reméli, nagyon sokan tudnak azonosulni dalával és fel tudják idézni a régmúlt kapcsolataik érzéseit. A produkciót követően Mező Misi értékelte először a dalt, aki a tökéletes hangnemválasztást emelte ki, majd Both Miklós elemezte Bence szerzeményét, az egész mezőny legjobb énekesének mondva a fiút, hozzátéve, különösen figyeli, mi történik a debreceni tehetséggel. 

A zsűri és a közönség összesen 39 ponttal jutalmazta Bencét, aki ezzel a pontszámmal továbbjutott A Dal 2019 elődöntőjébe. Bence a Dal Kulissza műsorban azt nyilatkozta: – Úgy szeretnék minden alkalommal lesétálni a színpadról, hogy elégedett legyek magammal.

Ez most így volt!