Az elmúlt 24 óra intézkedései.
A Hajdú-Bihar megyei rendőrök az elmúlt 24 órában 4 személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek, amelyek közül egy halálos kimenetelű balesetben egy személy vesztette életét és két baleset könnyű, míg másik két baleset súlyos sérüléssel végződött. 

Cserbenhagyásos gázolás történt Szoboszló és Nádudvar között (Frissítve)

Kerékpárost gázoltak Hajdúszoboszló és Nádudvar között, a gázoló elhajtott a helyszínről. Egy férfi tett bejelentést a rendőrségre 2019. január 25-én 6 óra 30 perc körül arról, hogy egy személyautó elütött egy kerékpárost Nádudvar és Hajdúszoboszló között - olvasható a police.hu-n.

A szolgálatot ellátó állomány 4 személyt fogott el, akiket bűncselekmény elkövetésén értek tetten. 

A rendőrök 7 személyt állítottak elő, köztük egy főt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt. Biztonsági intézkedés 6 esetben történt.

Borzalmas baleset történt a 42-es főúton: kaamionnal ütközött egy autószállító tréler

A baleset a főút Berettyóújfalu és Biharkeresztes közötti szakaszán történt. Összeütközött egy kamion és egy autószállító tréler péntek regge a 42-es főút Berettyóújfalu és Biharkeresztes közötti szakaszán - közölte honlapján a katasztrófavédelem. A balesethez Berettyóújfaluból érkeztek ki a hivatásos tűzoltók, akik megkezdték a műszaki mentési munkálatokat.