A Zeneiskola emeleti folyosójáról (állítólag) a tűzvédelmi szabályok miatt el kellett a távolítani a székeket, így a gyerekek álldogálva, szaladgálva és a földön ülve várják az óráikat.
Kordás Zoltán Úr részéről a Panaszláda csoportban felvetődött a felcsukódó székek felszerelésének ötlete, ami mindenképpen megszívlelendő, hiszen az iskolában folyamatosan órák zajlanak és ezért csendben kell lenni, hogy ne zavarják meg a tanítást. Éppen ezért a szaladgálás nem éppen a legjobb módszer a várakozási idő eltöltésére. 

Ezen felül a gyerekek egy része hangszerrel érkezik, amit a suliig cipel, és talán szívesebben várakozna ülve, pihenne egy kicsit. De persze a kötelező szabályokat is be kell tartani! 

Ahogy azt Gönczi László Úr közzétette a középületek menekülési útvonalainak minimális szélességét, az ott tartózkodó személyek maximális száma határozza meg.

Véleménye szerint legegyszerűbben úgy lehetne a problémát feloldani, ha az intézmény vezetője állásfoglalást kérne az első fokú tűzvédelmi hatóságtól.