2019. február 23-án 21 órától az Echonald zenekar lesz a hajdúszoboszlói Rock Café vendége, akik "Változunk" című lemezbemutató turnéjuk apropóján adnak koncertet. 
A 2006-ban alakult Echonald zenekar a symphonic-modern metal műfajt képviseli hazánkban. Ez a műfajbeli fúzió lehetővé teszi, hogy egyéni, színes és változatos produkciót nyújtsanak a koncertjeik alkalmával. 

A zenekar 9 kiadvánnyal rendelkezik, de az első sikert a 2014-ben megjelenő Még lélegzem című lemezük hozta, amellyel több sikeres fellépést tudhattak maguk mögött. 

Következő évben jelent meg a zenekar Tükörkép nevet viselő 2. nagylemeze. A névadó dal bejárta a világot, több európai lemezbolt polcán is megtalálható volt, a 2015-ös Rock4All válogatás lemeznek köszönhetően. Ezáltal nagyobb lehetőségekhez jutott a zenekar, így egyre több helyen volt lehetőségük fellépni, többek között például a Syma Csarnok nagy színpadán és a szerencsi Csokoládé Fesztiválon is, melynek évek óta visszatérő vendégei.

A 2016-ban megjelenő Színvilág albumuk áttörést hozott a zenekar életében, hisz ennek hála már egyre szélesebb körben lettek ismertek. Ezen kívül fontos szerepet is szántak neki, ugyanis a lemez teljes bevételét a Pest Megyei Gyermek és Ifjúsági alapítványnak ajánlották fel. Ekkor indult a csapat először önálló turnéra. 

Ezzel egyidejűleg készítették a 10. születésnapjukon megjelent Tíz év Echonald című lemezüket, ami a MAHASZ lista 9. helyén nyitott. Számos fesztiválon részt vettek, az őszi turnéjuk alkalmával bejárták az országot. 

Decemberben adtak először akusztikus koncertet, ami hatalmas siker volt. 

2018-ban jelent meg a új Változunk lemezük, ami azonnal átütő sikert hozott a zenekarnak és még nincs vége!


Vendégfellépő a Yulius 25 Zenekar lesz! 

A beugró ára: 1000 Ft