Az Összefogás Hajdúszoboszlóért és a Jövőért Egyesület lassan arra a szintre jutott, mint a hazai ellenzék. Hazudik, ferdít és félrevezet. 
Ahelyett, hogy a város dolgával foglalkoznának a kedves képviselők, a megyei lapok ekézését tűzték ki legnemesebb feladatuknak. Facebook oldalukon a város dolgai helyett, most éppen ezzel foglalkoznak. 

Éppen azzal korteskednek, hogy kormányközeli kézbe van a Hajdú-Bihari Napló, és ezért esett az olvasottsága. 

Amikor ezt írják, akkor szemrebbenés nélkül hazudnak önöknek, kedves választópolgárok. Vagy csak annyira tudatlanok hogy azt se tudják melyik univerzumban élnek. 

Ha valaki, akinek megvan legalább a négy általános iskolája és utánanéz annak, hogy kinek a kezében van a Hajdú-Bihari Napló, akkor az Összefogásról igencsak meg lesz a véleménye. 

Ugyanis nem kell mást tenni, mint a Google keresőbe beütni azt, hogy "a Hajdú-Bihari Napló tulajdonosa" s máris az első keresési találat, behozza nekünk Heinrich Pecina nevét. 

S ha a wikipédián utánanézünk annak, hogy ki ez a talpig Úriember, akkor rádöbbenünk arra, hogy nekünk az Összefogás facebook oldalán úgy hazudnak mint a vízfolyás. 

Ugyanis ez a bizonyos Heinrich Pecina, ugyanaz a Heinrich Pecina aki egykor a szocialisták Népszabadságának volt a tulajdonosa s aki a mai napig is rengeteg olyan európai baloldali sajtóorgánumot üzemeltet, ami támadja a magyar kormányt. 

Hát kedves Ősszefogásosok, ne nézzetek már mindenkit hülyének Hajdúszoboszlón. Mert attól, hogy ti olyan nagy okosnak gondoljátok magatokat, a hajdúszoboszlói lakosoknak még van internet hozzáférése, s ha valaminek utána akarnak nézni utánanéznek.

Mondjuk ahelyett, hogy hülyeségeket írtok össze-vissza, megmagyarázhatnátok azt, hogy miért is késik a Fürdő és Sport utca felújítása?