Hajdúszoboszló minden évszakban azt kínálja látogatóinak, amire a leginkább vágynak: éltető gyógyvizet, Európa-szerte méltán híres fürdőkomplexumot, kiváló gyógyászati és wellness-szolgáltatásokat, valamint izgalmas gasztronómiai különlegességeket.
Ha esetleg ez mégsem lenne elég, akkor most még páratlan ajánlatok is az Alföld legkedveltebb fürdővárosába csábítanak, hogy még a hidegebb időszakban is a topon legyünk!

Páratlan gyógyfürdő: Hajdúszoboszlót méltán emlegetik határainkon innen és túl is a reumások Mekkájaként, hiszen a bizonyítottan gyógyhatással bíró gyógyvíz kitűnően alkalmas különböző mozgásszervi panaszok, nőgyógyászati és bőrbetegségek kezelésére. A páratlan gyógyvízhez kiváló fürdő is társul, amely ráadásul egyben Európa legnagyobb fürdőkomplexuma is. A hatalmas vízi világ legfőbb pillérei: a gyógyfürdő, a gyógyászat, a strand, az Aquapark és az Aqua-Palace Fedett Élményfürdő.

Kiváló szállodák: Egyedi hajdúszoboszlói szolgáltatás, hogy a városi fürdőkomplexum mellett 10 helyi szállodában házon belül is lehet az áldásos hajdúszoboszlói gyógyvízben fürdőzni, valamint a gyógyfürdő által kihelyezett és saját terápiákon tb által támogatott gyógykezeléseket igénybe venni.

Kitűnő ízek: Ahol jól lakik a test, ott jól lakik a lélek is! – vallják az alföldi emberek. Hajdúszoboszló gasztronómiai kínálata és kulturális attrakciói a hagyományápolás mellett megfelelnek a legaktuálisabb trendeknek is. A szállodák és éttermek séfjei sok-szor bizonyítanak a helyi gasztronómiai rendezvényeken is. Kiváló alkalom a hajdúsági ízek kóstolására az év első gasztrokulturális rendezvénye, a Szoboszlói Toros Napok, ahol március 15–17. között a hagyományos toros ételek kerülnek terítékre, kiváló magyar nedűk kíséretében.

Családbarát helyek: Mind az élményfürdőben, mind a szállodákban gyerekjátszó, gyermekmedence köti le az apróságokat, színes programokkal kísérve. Nem érdemes kihagyni a Bocskai István Múzeum gyűjteményének megtekintését, amely reprezentatív képet nyújt Hajdúszoboszló és a környező kistérség múltjáról és jelenéről. Nagy kedvenc a retró kiállítás, ahol a szülők igazi időutazáson vehetnek részt, felfedezve a kiállított tárgyakban saját gyerekkoruk legmenőbb játékait és tárgyait - írja a blikk.