A mindenkit cenzúrázó és a a vele egyet nem értő véleményformálókat letiltó polgármesterünk ma éppen a Sejdűnyugoszló facebook oldalra valamint a szoboszloert.blog.hu-ra akadt ki, s egyúttal el kezdte rugdosni a Fideszt és felisteníteni magát csapatostól. De a választ hamar megkapta a MI Hajdúszoboszlóért csapatától. 
Tisztelt Sóvágó úr!

Egyetértünk Önnel, hogy nem szép dolog anonim oldalakon, hamis profilokon keresztül lejáratni közéleti ellenfeleinket. Viszont tegyünk említést ezzel párhuzamosan az Ön internetes szokásairól is! Ön és társai szívesen fogadnak mindenféle dicséretet, hízelgést az Önöket dicsérő és politikájuk romboló hatásáról mit sem tudó városi lakosok részéről. Viszont Ön, mint Hajdúszoboszló jelenlegi polgármestere saját privát Facebook oldalán jelentet meg a városi fejlesztésekkel, átépítésekkel, döntésekkel kapcsolatos anyagokat, ami a város teljes lakosságának döntő módon befolyásolja jövőbeni életét, mindennapjait! Ezzel párhuzamosan Ön és társai, valamint egyesületük Facebook profilja is elnémítanak minden olyan hangot, véleményt, amelyek eltérőek az Önökétől.

Ön törli, letiltja mindazokat a városi lakosokat, akik élnek a véleménynyilvánítás szabadságával és esetlegesen kritikájukat, nemtetszésüket fejezik ki egyre nagyobb számban az Ön és társai által végrehajtott számtalan elhibázott, elégtelen és/vagy minőségtelen fejlesztés, a gyűlölködő, sok esetben városi lakosok családi életét, munkahelyét is érintő feljelentgetései és érzelmeket befolyásoló kommunikációja ellen. Öntől és társaitól nem egyszer tapasztalható burkolt vagy teljesen bárdolatlan fenyegetőzés mindazok irányába, akik nem értenek Önnel egyet. Felhívjuk Sóvágó úr figyelmét arra a tényre is, hogy azon emberek száma, akiket az elmúlt egy évtizedben Ön megbántott, megfenyegetett, feljelentett, ellehetetlenített, kirúgatott, olyan magas szintre nőtt, hogy Ön mára sok esetben számtalan irányból szenvedi el azokat a névtelenül születő elkeseredett támadásokat, amik az előzőekben leírt etikátlan és gonosz magatartásának hozadékai.

MI úgy gondoljuk, hogy azok az internetes felületek, amelyek Önt napjainkban szembesítik tévedéseinek, gonoszságának és az elmúlt években elkövetett könyörtelen és agresszív ámokfutásának eredményeivel, azok nem egy irányból, hanem több olyan irányból támadják Önt a digitális térben, ahol korábban Ön konfliktusos helyzetet teremtett, majd elnémította az arcukat és személyiségüket felvállalni akaró városi polgárok hangjait! Ki mint vet, úgy arat, Sóvágó úr! Mindezeken túl felhívjuk tisztelt figyelmét Sóvágó úr, hogy a MI Hajdúszoboszlóért egyesület saját impresszummal és a fejlécfotón valamennyi alapító tagját képpel is megjelenítő oldalunkon keresztül bíráljuk évek óta az Ön áldatlan és a városunk megítéltségét és anyagi stabilitását is súlyosan veszélyeztető tevékenységét!

Maradunk tisztelettel!
MI Hajdúszoboszlóért.