A hajdúszoboszlói rendőrök lezárták a nyomozást.
Bejelentés érkezett a rendőrségre tavaly július 19-én hajnalban, szerint a 4-es számú főút 215. kilométerszelvényében egy BMW a szalagkorlátnak ütközött, majd az árokba csapódott. A rendőrök a helyszínre mentek, ahol igazoltatták a balesetet okozó jármű sofőrjét és vele szemben alkoholszondát alkalmaztak. 

Az ellenőrzés során a mérőeszköz pozitív értéket mutatott, ezért a férfit elfogták és előállították. B. Sándor elismerte a bűncselekmény elkövetését, és elmondta, hogy egy fesztiválon fogyasztott alkoholt, mielőtt gépkocsijával útnak indult.

A járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást a Hajdúszoboszlói Rendőrkapitányság lezárta, az iratokat átadta az ügyészségnek.

A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság felhívja a járművezetők figyelmét a közúti közlekedési szabályok maradéktalan betartására! Aki ittasan vagy kábítószer hatása alatt járművet vezet, elfogadhatatlan kockázatot vállal, valamint saját és mások életét is veszélyezteti