Az Összefogás csapatának facebook oldal kezelője úgy néz ki megtanulta a Soros hálózat kettős mércéjének alkalmazását ugyanis a Sargentini módszerrel úgy támadja a kormányt, hogy azt önmagára és a haverjaira nézve nem alkalmazza. (Török Péter Endre írása)
A tegnapi napon az Összefogás oldalán megjelent egy poszt Dombóvárról. Nem igazán értem, hogy ez miért is releváns Hajdúszoboszló szemszögéből, de megszokhattuk már, hogy gyakorlatilag az Összefogásnak minden releváns, ami a regnáló kormányt szapulja. 

A poszt első hozzászólója sérelmezte, hogy amennyiben egy dombóvári választópolgár negatív kritikát fogalmaz meg a dombóvári polgármesterrel szemben, akkor azt a személyt letiltják minden fórumon, a hozzászólásait letörlik. 

Meg mertem jegyezni, hogy ez városunkban sem működik másképp. 

A hozzászólásom óta eltelt 1 nap, ezalatt letiltottak, hozzászólni nem tudok a posztjaikhoz, kritikát, véleményt nem fogalmazhatok meg az oldalukon. Így teszik ezt azzal is, aki profilkép nélküli profilról szól hozzá a posztjaikhoz. 

Felhívnám a figyelmét a város vezető erejének, a polgármesternek, az Összefogás oldalának a kezelőjének, hogy egy demokráciában legtöbbször nem az a fontos, hogy ki az aki mondja, hanem, hogy mit mond. 

Olyan régóta van már hatalmon a jelenlegi vezetés Hajdúszoboszlón, hogy úgy tűnik, elfelejtették, nem a város és a lakossága van ő értük, hanem fordítva, a polgármester és a képviselők vannak a városért és a lakóiért!