Szerkesztőségünk megelégelte azt, hogy a lakosság pénzén fenntartott hajdúszoboszlói portál már sportszerűen műveli a honlap közpénzekből történő gazdasági jellegű működtetését. 
Meglátásunk szerint egy városi portálnak, melynek Önkormányzata a turizmusból származó bevételekből szerzi vagyonának jelentős hányadát, kutya kötelessége lenne az itt adózó vendéglátókat menedzselni és azoknak adatlapját ingyenesen feltölteni adatbázisába. 

A fürdő marketingköltségének terhére kiírt kamupályázatra szeretnénk emberséges reakciót adni s ezáltal görbe tükröt mutatni mindazoknak, akik úgy osztogatják a fizető vendéglátóknak a pályázati pénzeket, hogy aztán visszakérik tőlük. 

Úgy gondoltunk, hogy vállaljuk azt a szerepet, ami az ők feladatuk lenne! 

Ezért honlapunkra ingyen és bérmentve töltjük fel azon fizetővendéglátók szállásait, akik részéről erre igény mutatkozik. Mert ők megérdemlik, hiszen munkájukkal Hajdúszoboszlót szolgálják és gyarapítják!

A fizetővendéglátók jelentkezését a kvalitars@kvalitars.hu e-mail címen valamint a 0630 406 8169-es telefonszámon várjuk. 

A beküldött anyagokat honlapunk szállások rovatában helyezzük el. Mivel a rovat kötött ezért arra szeretnénk kérni a fizető vendéglátókat, hogy az információk beküldése előtt vegyék fel a kapcsolatot kollégánkkal.