A 2020. május 04-én a Hajdúszoboszlói Polgármesteri Hivatal weboldalán valamint facebook oldalán pályázati felhívás jelent meg, mely szerint Hajdúszoboszló Város Önkormányzata 2020. július 01- 2020. szeptember 30. közötti időszakban lehetőséget biztosít a tulajdonában lévő, a József Attila utca, Szabadtéri Színpad mellett kialakított gasztro téren szezonális és ideiglenes jelleggel street food típusú ételek, italok értékesítésére.

Ezen pályázati felhíváshoz kapcsolódóan tájékoztatjuk az érdeklődőket, hogy a Kormány 168/2020. (IV.30.) Kormány rendeletének 5. § (3) bekezdése alapján a vendéglátó üzlet üzemeltetőjének 2020. május 04.-től kezdődően 2020. szeptember 1. napjáig nem kell a közterület-használati díjat megfizetnie a vendéglátó üzlet közterületen működő terasza után.

Tessék vállalkozni: az idén gépjárművekből is lehet árulni az ételt a fürdőnél

Hajdúszoboszló Város Önkormányzata 2020. július 01- 2020. szeptember 30. közötti időszakban lehetőséget biztosít a tulajdonában lévő, a József Attila utca, Szabadtéri Színpad mellett kialakított gasztro téren szezonális és ideiglenes jelleggel street food típusú ételek, italok értékesítésére.



A fent említett kormányrendelet értelmében a pályázónak a pályázatában meg kell jelölnie a gépjárműve által használt területet, valamint az igényelt előkert nagyságát, de a bérleti díjat a nyertes pályázónak csak a gépjárműve után kell majd megfizetnie 2020. szeptember 01. napjáig.

A nyertes pályázónak a bérleti időszak alatt kiemelten figyelnie szükséges a járványügyi szabályok betartására, illetve azok betartatására a vendégekkel illetve alkalmazottaikkal.

A pályázati felhíváshoz kapcsolódó felolvasólap fentiek miatt pontosításra került, kérjük a Tisztelt Ajánlattevőket pályázatukat ennek megfelelően készítsék el.

FELOLVASÓLAP