Hajdúszoboszló Város Önkormányzatának Képviselő-testülete a településen lévő társasházak felújításának pénzügyi támogatásáról szóló 9/2020. (IV. 23.) önkormányzati rendelete alapján pályázati felhívást tesz közzé társasházak részére.

Pályázók köre

Társasház felújítási támogatás igénybevételére jogosultak Hajdúszoboszló városban lévő társasházak és lakásszövetkezetek, ha a felújítással érintett épület az alábbi közterületen található címmel azonosítható be:
a) Hősök tere 5-6. sz.
 b) Hősök tere 19. sz.
 c) Szilfákalja 7-43. sz.
 d) Hőforrás u. 2. sz.

A hivatkozott rendelet, a részletes pályázati felhívás és pályázati dokumentáció elektronikusan tölthető le Hajdúszoboszló Város Önkormányzata honlapjáról vagy a szoboszlohirei.hu-ról.


Pályázatok benyújtásának határideje és helye

A pályázat beadási határideje: 2020. június 15. (hétfő), 16:00 óra

A pályázati dokumentáció 1 eredeti papír alapon, 2 másolati példány papír alapon, külön-külön spirálozva összefűzve, és egy digitális példány CD/DVD lemezen, egy borítékban nyújtandó be.

A borítékra kérjük, írják rá:
„Társasházak felújításának pénzügyi támogatása 2020”

A pályázat személyesen és postai úton is benyújtható az alábbi címen:
Hajdúszoboszlói Polgármesteri Hivatal, 4200 Hajdúszoboszló, Hősök tere 1.

Pályázati felhívás és a pályázati dokumentáció áttanulmányozását követően felmerülő kérdésekben további információ kérhető - kizárólag írásban, a kovacs.zoltan@hajduszob.hu e-mail címre történő megküldéssel - legkésőbb a benyújtás határidejét megelőző 13 napig, 2020. június 2. napjáig, mellyel kapcsolatosan a Hivatal legkésőbb a levél beérkezéstől számított 3 munkanapon belül kiegészítő tájékoztatást tesz közzé az Önkormányzat honlapján.