A testületi vitát végignézve és a képviselők asztalára letett Hungarospa ZRT. költségvetési tervét látva úgy gondolom, hogy Antalné Tardi Irén képviselő asszony többszöri megnyilvánulása, amellyel az ellenzéki képviselők felvetéseire reagált, nem volt más mint Sóvágó visszhangbarlangjának többszörös kireagálása. 
Fotó forrása: hvtv.hu
De úgy néz ki Tardi képviselő asszony kívánsága maradéktalanul teljesült! Hisz amit ő hitelből nevezett kifizetni, azt a Hungarospa ZRT. ez év végére betervezte önerőből! Tehát nem hitelből! 

Potom 300 millióról van szó, ami szezonban a Hungarospa ZRT. közel egy heti bevétele! 

De egyébként ez annyira azért nem jelentéktelen összeg, hogy egy képviselőnek ne lehessen tudni honnan is származik! 

Kicsit aggódom a képviselő asszony szakmai felkészültsége miatt! S a miatt, hogy ennyire felkészületlen emberek dönthetnek a város egzisztenciális jövőjét jelentő gazdasági társulás sorsáról. 

Ha ez nem egy ócska politikai trükk volt Sóvágó Úr és az Összefogás képviselőinek részéről, akkor felvetődik a kérdés, hogy ezek az emberek (ilyen felkészületlenül) mit keresnek az önkormányzati testületbe. 

Antalné Tardi Irénnel kapcsolatban (aki egyébként egy értelmes, okos, gazdaságilag jól felkészült asszony)  nem is értem azt, hogy mit keres Sóvágó visszhang-barlangjába. 

Mert Sóvágó Úr hiába szereti visszahallani az általa mondottakat, a tények azok tények! És a visszhang az csak visszhang marad, amíg el nem csendesül.

Utólagosan azért szeretnénk megköszönni a Panaszláda menedzselését! Mert ugye, kell egy hely, ahol nem a saját visszhangjukat hallják vissza!

Bencze Attila