Úgy látszik a fürdő költségvetése körüli vita a többnyire önmagukat körbe-lájkoló összefogásosokat sem hagyta szó nélkül.
Ugyanis az elmúlt két napban nem egy hanem két magyarázkodó posztot is megosztottak, ahol próbálják meg illetve félremagyarázni a megmagyarázhatatlant. 

Mivel a sorok önmagukért beszélnek nem is fűzünk hozzá több kommentárt, simán bemásoljuk ide, hadd gondoljon mindenki azt, amit a szíve szerint jónak lát. 

2019. január 29. - 8 óra 10 perc

"A képviselő-testület gyógyfürdőnk 2019.évi üzleti tervét nem fogadta el. Nem egyedi esetről van szó, 2015-ben is ez történt. Egyesületünk tagjain kívül is volt képviselő, aki nem értett egyet a tervvel. Az előterjesztés a februári ülésen ismét napirendre kerül. Fejlesztési céljaihoz a fürdő 3,6 milliárd /!!!/ hitelt kíván felvenni, kezességet az önkormányzat vállal, teljesen indokolt, hogy a visszafizetésre vonatkozó kezességvállalást alaposan megfontoljuk, hatalmas összegről van szó. Az eset nem érinti a fürdő működését, dolgozóinak fizetésemelését, jutalmazását. Jó munkájukat elismerjük, köszönjük."

2019. január 30. - 7 óra 55 perc

"Botránykeltés, tények elferdítése, mások lejáratása, ennyire képes a mi ellenzékünk. A fürdő és az önkormányzat közötti szakmai vitát nem értik, őket semmilyen felelősség nem terhelné minimum 3,6 milliárd hitel felvételéért. Józanabbul vélekedik erről a fürdő vezetése."

Hát folyik a tűzoltás rendesen! 

Ötletpályázat: Aki gondolja ITT segíthet nekik újabb alternatív magyarázatok megfogalmazásában!