Kétszázezerrel kezdte, majd emelte a téteket. Amikor már közel kétmillió forint buktában volt, besétált a kapitányságra és feladta magát.
Előkészítő ülést tart szerdán a Hajdúszoboszlói Járásbíróság annak a vádlottnak az ügyében, akivel szemben sikkasztás bűntette miatt emelt vádat az ügyészség.

Közel kétmillió forintot lopott a pénztárból egy szoboszlói hotel recepciósa,  az egészet elbukta sportfogadáson.

Az ügyészség vádirata szerint a 36 éves debreceni férfi Hajdúszoboszlón, egy szállodában éjszakai recepciósként dolgozott. Feladataihoz tartozott a kassza kezelése. A vád szerint a férfi 2018 júliusában a recepción lévő kasszából eltulajdonított 270 ezer forintot, amit el is költött.

Pár nappal később a vádlott a rábízott pénztárból kivett 200 ezer forintot, majd a teljes összeget sportfogadásra költötte. És így ment tovább, a következő alkalommal már 300 ezret lopott, végül pedig egymilliót.

Amikor azt is elbukta, besétált a Hajdúszoboszlói Rendőrkapitányságra, ahol feladta magát.

A férfinek a hotel épületében működő trafik esti zárásakor átadott bevételeinek őrzése is a feladata volt. A vádlott folyamatosan a trafik bevételéből pótolta a hotel kasszájából elemelt pénzt, hogy a lopás ne tűnjön fel.