Már nagy izgalommal vártuk Dr. Sóvágó László vlogger legújabb alkotását, ami néhány perce meg is született.
És miről másról szólhatott volna ez a videója, mint az országos politikáról, illetve az országos politika és a helyi önkormányzat kapcsolatáról, mert bűnösök közt cinkos aki néma alapon, mindenképpen választ kellett adni az elmúlt időszakban tett ballépéseire.

És Dr. Sóvágó László polgármester szólt egy nagyot, ami nagyot szólt, csak éppen semmiről se szólt. Volt itt szó ideológiákról, politikai kapcsolatokról, stadionról, fejlesztésekről és másra mutogatásról egyaránt.

A legszebben talán az az üldözési mániába gyökerező mondat szólt, hogy fentről akarják megmondani a hajdúszoboszlóiaknak, kit válasszanak polgármesternek.

Na de polgármester Úr, ez nem így van! Ha ez így lenne, Ön már az utolsó 3 ciklusban sem lehetett volna polgármester. Az emberek döntik el, hogy ki legyen a polgármesterük. 

Kedves Sóvágó László Polgármester, Ön most fordítva ül a lovon. 

Mert nem fentről mondják meg a település lakóinak, hogy milyen polgármestert válasszanak. Most a Hajdúszoboszlói lakosok akarnak fölfele büntetni. És ők akarják eldönteni, hogy milyen más polgármesterük legyen. 

Elhiszem, hogy ez fáj! De bele kell törődni!

Hajdúszoboszlón véget értek azok az idők, hogy fölfele köpdösünk és lefele taposunk. Ebben a városban senki senkinek nem akarja megmondani azt, hogy milyen ideológiát vajon, milyen párttal szimpatizáljon. Ez csak az Ön rögeszméjében létezik. 

A hajdúszoboszlói lakosok most csak Önnel akarnak egyvalamit közölni. Legyen szíves hagyja abba amit csinál és menjen haza pihenni. Élvezze a polgármestersége alatt összegyűjtött, értékek adta nyugalmat.