A napokban azzal büszkélkedett az Összefogás Hajdúszoboszlóért és a Jövőért Egyesület, hogy Hajdúszoboszló költségvetése hétszer annyi mint a Hajdú-Bihar Megyei Önkormányzaté! Mondjuk számolni megtanulhattak volna, de mindegy is, mert nem ez a lényeg!
A lényeg ott van, hogy amíg a Hajdú-Bihar Megyei Önkormányzat (aminek egyébként a későbbikben kitérünk közigazgatási feladataira is) a két milliárdból megtakarít, addig Antalné Tardi Irén képviselő asszony a Hajdúszoboszlói Városi Televízióban vallotta be azt, hogy az amúgy 6 milliárdos költségvetésből gazdálkodó Önkormányzatunknak nincs megtakarítása. 

Mondjuk jó kis kimagyarázása volt ez annak, hogy az önkormányzat nem szavazta meg a Fürdő költségvetését, amiben szerepel egy olyan fejlesztés, amihez a magyar állam 2.500.000.000 (két és fél milliárd) forintot biztosítana. 

Hát köszönjük szépen a magyarázatot, de nincs miről beszélni! És nincs amiért köpködni a Hajdú-Bihar Megyei Önkormányzatot, aminek azért csak akad egy kis megtakarítása, ahhoz képest, hogy annak egyfajta közigazgatási szerepe van. Nem úgy mint Hajdúszoboszló Önkormányzatának, ami felelősséggel tartozik egy városért.

Ezek után csak remélni tudom, hogy a cenzaromániás Sóvágó politikai karrier-bosszúját reméljük nem fogja megsínyleni a fürdő. 

Egyébként elég visszás dolog az, hogy egy 6 milliárdos költségvetésű városvezetésnek nincs megtakarítása. Ez olyan mintha azt mondaná valaki a gyerekének, hogy azért nem megy orvosi egyetemre, mert a családnak nincs megtakarítása!

Hát köszönjük a "kedves" szavakat képviselő asszony, de ebből mi a továbbiakban nem kérnénk.