Egy hajdúszoboszlói irodalmi kis közösséggel úgy döntöttünk, hogy hamarosan életre hívunk egy verses antológiát, amely hiánypótló kiadvány lehet a város életében.
Az antológiában való szereplésre már közel 10 szerző felsorakozott, de úgy gondoljuk, hogy még koránt sincs vége, hiszen maradtak még olyan tehetségek, akik alkotásaikkal gazdagítják a város kulturális szellemiségét.

Ennek apropóján született az a gondolat, hogy ezt a bejegyzést minél szélesebb körben elterjesszük a hajdúszoboszlói közéletben, hogy minden potenciális alkotóhoz eljuthasson.

Mivel célunk, hogy minden olyan alkotó belekerüljön a kötetbe, aki Hajdúszoboszlón élt és él, vagy bármi köze is volt, van ehhez a városhoz. Legyen az amatőr költő vagy éppen sikeres versfaragó.

Kérjük Önöket, hogy amennyiben ismernek olyan személyt, aki kortól, nemtől, egyházi és politikai hovatartozástól függetlenül Hajdúszoboszlóiként alkot vagy éppen alkotott, küldjék el neki ezt a posztot, hogy felvehesse velünk a kapcsolatot s megszülethessen egy olyan hajdúszoboszlói antológia, amire méltán lehet büszke a város minden lakója.

Az alkotók jelentkezését várjuk privát üzenetben: https://www.facebook.com/hirek.hajduszoboszloi