Sajnos idén az Év szállása 2019 versenyben Hajdúszoboszló csak a 3. helyen végzett (Eger és Tiszafüred mögött) az Év turisztikai települése kategóriában.
Köszönjük mind az 5181 szavazónak, hogy városunkat választotta az Év szállásának és reméljük azt, hogy következő évben bepótoljuk lemaradásunkat és magasan nyerjük majd a versenyt.

A közelmúlt ilyen jellegű szavazásai (pl. Év fürdője, Tour de hongrie, Év fája) jól mutatják, hogy a siker érdekében még jobban össze kell fognia az itt élőknek és a várost szeretőknek, hiszen Hajdúszoboszló presztízse megköveteli, hogy lehetőség szerint mindig az élen végezzen bármilyen megmérettetésről is legyen szó.

Természetesen mindemellett tudjuk és a hírek is arról szólnak, hogy városunk továbbra is népszerű. Pl. a szallas.hu III. negyedévi listája (amiben a nyár nagy része is benne van) szerint Budapest és Siófok mellett továbbra is Hajdúszoboszlót választották a legtöbben:

Hajdúszoboszló a legkeresettebb célpontok között szerepel

Tovább bővült a turizmus a harmadik negyedévben, és az utolsó negyedév is erősen indul a november elsejei hosszú hétvégének köszönhetően. Eger, Hajdúszoboszló, Gyula, Hévíz és a főváros is kiemelkedő vendégforgalomra számíthat a hosszú hétvégén - írja a Marketing & Média a Szállás.hu saját adatai alapján.