2019. december 14-én a Rock Caféban került megrendezésre a  IV. Rhinos Karácsony elnevezésű jótékonysági rendezvényt melyet rászorult családok megsegítése érdekében szervezett a Hajdúszoboszlói Rhinoceros Amerikai Futball Egyesület. A nemes kezdeményezéshez csatlakozott Hajdúszoboszló Város Önkormányzata, a Hajdúszoboszlói Református Egyházközség, a Családsegítő Szolgálat és a Subaru Klub is.

Czeglédi Gyula Polgármester megnyitó beszédében kifejtette, hogy ilyenkor, advent harmadik hetében már egyre több fény van az életünkben és arra törekszünk, hogy a lehető legtöbbet tegyük azokért, akik segítségre szorulnak, hogy ők is boldogan ünnepelhessék a Karácsonyt.

A polgármester beszédét követően Czető Norbert református lelkész szólt a szeretet csodájáról, melyet életben kell tartani.

Czeglédi Gyula Polgármester, Kiss Lászlóval, a Rhinos Egyesület elnökével, Czető Norbert lelkész úrral és Böcsödi Istvánnal, a Subaru Klub alelnökével együtt adta át az ajándékokat a családoknak: mely tartós élelmiszert és játékokat tartalmazott. Ezt követően a jelenlévők kutyás bemutatót láthattak a Magyar Református Szeretetszolgálat jóvoltából.

A rendezvényről készült videó itt tekinthető meg: