Hazánk egészségturizmusának egyik főszereplőjét tisztelhetjük személyében, mondták Czeglédi Gyuláról, aki már városát menedzseli.

Első alkalommal rendezte meg a Turizmus Kft. a szakmai szövetségek díjátadóját az Utazás kiállítás hivatalos fogadása keretében. Csütörtök este 15 szakember vehette át 2019-es teljesítményének elismerését a Budapest Marriott Hotelben.

Az egészségturizmus menedzsere: újabb elismerést kapott Hajdúszoboszló polgármestere 
- A Turizmus Kft. a turisztikai szakma elkötelezett partnereként hosszú évek óta vállalja, hogy nemcsak platformot teremt, hanem meg is szervezi a szakmai szövetségek legjobb szakembereit köszöntő díjátadó rendezvényt. Ez egy szép hagyomány, melynek továbbvitelét kiemelten fontosnak tartjuk" – mondta Gál Pál Zoltán, a Turizmus Kft. ügyvezetője a Budapest Marriott Hotel View különtermében tartott díjátadón.

Az események számos kategóriában díjazták a turisztikában dolgozó szakembereket.

Az Év Egészségturizmus Menedzsere elismerést a 2019-es esztendő alapján Czeglédi Gyula, Hajdúszoboszló polgármestere kapta.

Méltatásában elhangzott: Immáron Hajdúszoboszló polgármestereként dolgozik, de 24 éven át vezette a Hungarospa Zrt-t, amely kínálatát és vendégszámait tekintve is az ország fürdőinek egyik zászlóshajója. Czeglédi Gyula éveken át töltötte be a Magyar Fürdőszövetség elnöki tisztét. 

- Joggal mondhatjuk, hogy hazánk egészségturizmusának egyik főszereplőjét tisztelhetjük személyében - hangzott el a díjátadón.