Kövess minket

Rólunk beszél az ország: 150 egészségügyi dolgozót nyaraltat ingyen egy hajdúszoboszlói üdülőtulajdonos

Barna Gavallér, a hajdúszoboszlói Alex Üdülőház tulajdonosa nemes felajánlást tett a napokban, számol be a sokszinuvidek.hu. 

A férfi a Facebookon privát oldalán tette közzé jótékonysági kezdeményezését, miszerint a maga módján segítene az egészségügyben dolgozóknak.

Ezt írta:

A koronavírus-járvány megszűnését követően a kórházakban dolgozó nővérek, szakápolók, orvosok részére 2020. szeptember 1. és szeptember 30. közötti időben ingyen biztosítok szállást pihenés céljából a Hajdúszoboszlón lévő üdülőházban. 3 apartman 4 fő, 3 apartman 2 fő befogadására alkalmas. Jelentkezés és további infó privátban.

A szeptember hónapra tett felajánlásra alig egy nap alatt minden hely betelt. Az Alex Üdülőházba 151 főnek sikerült a pihenését biztosítani összességében 449 vendégéjszakával szeptemberre. Barna Gavallér a kedvező fogadtatást tapasztalva partnereket keres, és arra biztatja a hajdúszoboszlói szállásadókat, hogy csatlakozzanak hozzá.

Nagy sajnálattal tölt el, de jelenleg több vendéget nem tudunk fogadni az Alex Üdülőházban. Dolgozok rajta, hogy esetleg más apartmantulajdonosok is csatlakozzanak a felajánláshoz

– fogalmazott.

Az első csatlakozó máris jelentkezett: a hajdúszoboszlói Mini Apartments tulajdonosa hasonló felajánlást tett. Barna Gavallér felkérésére felajánlottak 3×3 éjszakai szállást egészségügyi dolgozók részére szeptember 25. és október 4. között.
 

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések