A Hajdúszoboszlói Sportegyesületnél a kialakult járványügyi helyzetre való tekintettel fokozott óvintézkedések mellett tovább folytatódnak az edzések.

Annak érdekében hogy elkerüljék az új koronavírusos (COVID-19) megbetegedéseket, a fennálló járványügyi helyzet, az Operatív Törzs tájékoztatója- valamint az országgyűlés eddig megszületett döntéseinek értelmében a Polgármester Úrral történt egyeztetés alapján az utánpótláskorú edzések megtartása érdekében május 5-től a sportegyesület óvintézkedéseket vezetett be.

Az edzések megtartásánál az edzőknek szájmaszkot és kesztyűt kell viselniük.
 A maximum 10 fős kiscsoportos foglalkozások  időtartama 1 óra lehet.
 Adott pályán adott időben csak egyetlen korosztály tartózkodhat.
 Szülő nem tartózkodhat a sportegyesület területén.
 Kapunyitás csengetésre történik.
 A gyerekeknek az időjárásnak megfelelő öltözetben kell edzésre járniuk.
 Az öltözőket a fertőzésveszély miatt tilos használni.
 Az edzések időpontjait az edzők közlik a korosztályok tagjaival.
 A mellékhelyiségek sem használhatóak, a használatra kijelölt mellékhelyiség a továbbiakban a lelátó melletti helyiség lesz.

Amint azt Marosi György Csongortól megtudtuk a tagdíjbeszedések felfüggesztése továbbra is hatályban marad.

A Polgármester úrral történt egyeztetés értelmében a rekortán pályát hétfőtől péntekig, 15 és 20 óra között csak a sportegyesület használhatja.

 A Sportegyesülethez tartozó kondipark használata a polgármesteri tájékoztatónak megfelelően saját felelősségre történik, reggel 7 óra és este 8 között - tudtuk meg Marosi György Csongortól a Hajdúszoboszlói Sportegyesület elnökétől.