Hajdúszoboszló Város Önkormányzata 2020. július 01- 2020. szeptember 30. közötti időszakban lehetőséget biztosít a tulajdonában lévő, a József Attila utca, Szabadtéri Színpad mellett kialakított gasztro téren szezonális és ideiglenes jelleggel street food típusú ételek, italok értékesítésére.

Az önkormányzat egyszerű, de ízletes, egészséges és gyorsan elkészíthető, változatos ételek elkészítését várja a vállalkozó kedvű elsősorban Hajdúszoboszlói lakosok részéről, melyeket akár menet közben el lehet fogyasztani és kifejezetten az utcára adják az átalakított gépjárművekből, amikben az étel készül. 

Az ételek előállításához és kiadásához szükséges, átalakított gépjárműveket - un. Street Food Truck -Bérlőnek kell biztosítania. 

Ugyancsak a vállalkozó feladata és kötelessége, hogy a gépjármű megfeleljen a működéshez szükséges higiéniai és egyéb előírásnak, melyeket a járművön belül szükséges biztosítani és rendelkezzen valamennyi szükséges engedéllyel.

Az Önkormányzatnak annyi elvárása van, hogy az ételek előállításához és értékesítéséhez használt gépjármű igényesen kialakított, korszerűen felszerelt legyen és a megjelölt időszakban folyamatos árusítási tevékenységet folytasson. 

Az Önkormányzat lehetőséget biztosít arra, hogy a gépjármű előtti területen vendéglátóipari előkert kialakítására, mely területen asztal, szék, napernyő és dézsás növény helyezhető el.

A részletes pályázati kiírást ide kattintva találja meg.