Hajdúszoboszlói apartmanházunk, a Villa Toscana nemcsak nevében közvetíti az olasz életérzést: a szálláshely megjelenése és hangulata mindazt megidézi, amit Toszkánában szeretünk. A fürdőnegyed zöldövezeti részén álló villa  belső enteriőrének kialakításánál, apartmanok berendezésénél  az autentikus megjelenés igénye mellett a kényelmi szempontokról sem feledkeztünk meg.

Vendégházunk külső és belső tereiben minden adott ahhoz, hogy egy toszkán városkában érezze magát, miközben Európa legnagyobb fürdőkomplexuma és annak széleskörű wellness-szolgáltatásai egy rövid sétával elérhetőek.

A Villa Toscana egy olyan otthonos hely, ahol a pihenés élménnyé válik.

Kiadó apartmanjainkat gyógykezelésre érkező egyéni utazóknak, pihenni vágyó pároknak és vakációzó családoknak egyaránt ajánljuk. A villa 5 modern, klimatizált lakrésze 5 illatesszencia titkait rejti. A Levendula nyugalma, a Peppe Nero izgalma, az Acqua apartman frissessége, a Mimosa érzékisége és Melograno titokzatossága mind Önre vár. Hallgasson az ösztöneire, és válasszon!

Vendégeink gondtalan pihenése fontos számunkra. Kérés esetén reggelit is biztosítunk, melyet minden új nap kezdetén egy kosárba csomagolva adunk át, így azt bensőséges hangulatban és tetszőleges időpontban fogyaszthatják el. A közös terekben olasz recept alapján autentikus alapanyagokból készült süteményekkel, minőségi filteres és szálas teával, valamint kávéval gondoskodunk arról, hogy a dolce vita életérzés gyakran átjárja vendégeink pihenéssel töltött pillanatait. Ha  eleredne az eső az olvasósarokban magyar, angol és olasz nyelven is belefeledkezhetnek a könyvekbe, társasjátékaink pedig a gyerekek mellett a felnőtteknek is önfeledt szórakozást nyújtanak.

A Villa Toscana elhelyezkedése garantálja a nyugodt pihenést, az apartmanház termálfürdőtől és központtól való távolsága ugyanakkor az aktív kikapcsolódást kereső utazók és a strandoló családok számára is ideális. A kutyusokkal jóban vagyunk, vagyis kis kedvencét is szívesen vendégül látjuk!

Az apartmanjainkban eltöltött napok után azt fogja érezni, hogy bár Hajdúszoboszlóra utazott el, mégis Toszkánából indul haza.

Legyen a vendégünk! Szeretettel várjuk!

Judit & Enzo

Elérhetőségek:   

VILLA TOSCANA
Tel: +36/30 3689314; + 39 / 3358336484
E-mail: villatoscana.hajduszoboszlo@gmail.com
Honlap: www.villa-toscana.hu

Fotók: