A veszélyhelyzet visszavonását követően nem kellett sokat várni az első jelentős fürdős bejelentésre. 

A Hungarospa fürdőkomplexumon belül első körben, még május 29-én a strandi medencéket nyitották meg – a gyógyvizes pezsgőmedence kivételével. Ezen a héten viszont folyamatosan újraindítják az összes szolgáltatásukat.

Június 19-én megnyitják a Hajdúszoboszlói Gyógyfürdőt. Ez azt jelenti, hogy az összes gyógyvizes medencéjük üzemelni fog. Sőt, a fürdő egyik gyógyvizes medencéjét már ma délután feltöltik.

Június 20-án megnyitják az Aqua-Palace fedett élményfürdőt, ahol szintén minden medencét használhatnak majd a vendégek. Ugyanettől a naptól kezdve újra használható lesz a strandi pezsgőmedence is.

A gyógyfürdő 7 és 19 óra között lesz nyitva. Az Aqua-Palace élményfürdő pedig pénteken és szombaton 10-től 22 óráig, a hét többi napján 10-től 20 óráig áll a vendégek rendelkezésére.

Frissítés: időközben kiderült, hogy június 20-án az Árpád uszodát is megnyitják. Az uszoda 7 és 21 óra között tart nyitva.

Nagyon jó hír a gyógyfürdő és a fedett élményfürdő megnyitása, hiszen így mostantól kezdve hűvös, esős időben is lesz hova behúzódniuk a vendégeknek. Ráadásul a fürdőkomplexumot a gyógyvíz miatt látogató vendégek is megtalálják a számításukat.