Az utolsó gól szerzője a HSE nevelésű, alig 16 éves Drobina Marci volt!


Eredmény:

Aqua-General HSE–Nyíradony VVTK 5–0 (3–0)

300 néző. Vezette: Szűcs L. (Vadon T., Sápi V.).

Aqua-General HSE: Somogyi M. – Nagy L. (Reszler Zs.), Kónya Cs., Pallagi J. (Somogyi S.), Csicsek L. (Sütő B.), Szathmári Zs., Éles Z. (Drobina M.), Barnucz G., Dobi G., Lénárt G., Barna B. (Oláh N.). Edző: Szabó László.

Nyíradony VVTK: Rácz T. – Lukács L., Gyurina J. (Kovács Gy.), Perényi R., Nagy K., Nagy M., Gráma I., Bara M. (Csecsődi I.), Kiss G. (Vonház B.), Daru I., Kónya Cs. (Vass G.). Edző: Gráma István.

Gól: Éles Z. (2), Csicsek L., Barna B., Drobina M.
Jók: Kónya Cs., Nagy L., Szathmári Zs., Csicsek L., illetve Rácz T.

Szabó László: Nagyon jó ritmusban játszott a csapat. 20 perc után már 3 góllal vezettünk. Rengeteg formás támadás futott a pályán, nagyon sok helyzetet dolgoztunk ki, a helyzetkihasználásunk még mindig nem az igazi, de az 5–0-s győzelem után csak gratulálni illik a csapatnak.

Gráma István: A hajdúszoboszlói csapat idén is kiemelkedik a mezőnyből, sok helyzetet kidolgozva még ilyen arányban is megérdemelten nyertek. Az egyetlen pozitívum ma nálunk, hogy kapusunk több nagy védést is bemutatott. A hátralevő 5 meccsen be fogjuk bizonyítani, hogy jobbak vagyunk, mint a jelenlegi tabellán elfoglalt helyünk.


Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek