Mint írják, a történet valódiságát eddig semmi nem támasztotta alá.

Bő egy hete röppent fel az a hír a közösségi oldalon egy püspökladányi csoportban, miszerint egy álarcos ember ijesztgeti este a fiatalokat a városban. Kommentáradat indult meg, többen viccnek találták a felvetést, mások egyéb jelzőkkel ruházták fel az állítólagos bohócot: nem álarcot visel, hanem festett az arca, sőt volt olyan, aki hozzátette: kés is van nála. Azzal a kérdéssel kerestük meg a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányságot, mit tudnak a ladányi bohócról.

A rendőrségre sem a közösségi oldalon megjelentek idején, sem később nem érkezett bejelentés arról, hogy Püspökladányban egy bohócruhás személy ijesztgetné a járókelőket. A közösségi csoportban megjelent információ a püspökladányi rendőrökhöz is eljutott. A helyi egyenruhások, az ott leírtak alapján mindenre kiterjedő adatgyűjtést végeztek, azonban a történet valódiságát eddig semmi nem támasztotta alá

– közölték. Hozzátették, a Püspökladányi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki jogsértést észlel, bűncselekmény áldozatává válik, azonnal hívja a 112-es segélyhívó számot, vagy tegyen bejelentést személyesen a kapitányságon.

Forrás: haon.hu