Emiatt leállt a vasúti közlekedés.

A Hajdú Online információi szerint Hajdúszoboszlón, a Szováti útfélnél található vasúti átjáróban egy tehergépkocsi eddig tisztázatlan körülmények között leszakította a vasúti pálya feletti felsővezetéket. Emiatt a vasúti közlekedés szünetel, továbbá teljes útlezárás van érvényben az érintett útszakaszon.

A teherautó sofőrjéhez a Mentőszolgálatot is riasztották a helyszínre.

A menetrend szerinti közlekedés várhatóan csütörtök reggelre áll helyre – írja az MTI. Várhatóan 19 órától jelentős korlátozással, egy vágányon megindulhat a vonatközlekedés Hajdúszoboszló és Kaba között. Budapest, Cegléd, Szolnok felől a vonatok Püspökladányig közlekednek, Záhony és Nyíregyháza felől pedig Debrecenig. Püspökladány és Debrecen között pótlóbuszokkal lehet utazni.

A Volánbusz menetrend szerint közlekedő járatain 17 órától elfogadják a vasúti menetjegyeket és bérleteket Püspökladány, Kaba, Hajdúszoboszló, Ebes és Debrecen között. A Budapest-Cegléd-Szolnok-Debrecen-Nyíregyháza útirányra megváltott vasúti menetjegyeket, pót- és helyjegyeket visszavonásig elfogadják a Budapest-Hatvan-Miskolc-Szerencs-Nyíregyháza útirányon is – közölte a Mávinform.