Ha az unokája hajnali háromkor becsönget egy biciklit tolva, nagy hátizsákkal, hogy csak éppen erre járt, akkor mit tesz a jó nagymama? Először is, a fülébe tesz egy hallókészüléket, aztán pedig nekilát, hogy szállást biztosítson a nagy utazónak. 

Így kezdődik a nagy nemzetközi kritikai és közönségsikert aratott komédia, melyben két generáció, két külön világ, két gondolkodásmód és sok ki nem mondott szó keveredik szívmelengető és humoros koktéllá. 

Az Amy Herzog által írt, Molnár Piroska főszereplésével színpadra adaptált, "Jaj, nagyi" című komédiát láthatja a hajdúszoboszlói közönség. 

A darabot 2023 április 21-én 19 órától tűzi műsorra a Kovács Máté Városi Művelődési Központ és Könyvtár. 

Érdemes megnézni ezt a különleges és szórakoztató színdarabot! 

Ahogy egy kritikusa írta: "Akinek nehéz a szíve, vagy csak melegségre vágyik, nézze meg ezt a darabot. Aki a nagy generáció tagja és képtelen megérteni az unokáját, vagy az ipszilon generációé, és kiborítják a nagyszülei, nézze meg ezt a darabot. Aki egyszerűen szereti a színházat, nézze meg ezt a darabot." 

Rohamosan fogynak a jegyek, aki nem akar lemaradni szerezze be mielőbb belépőjét! 

Ezt hétköznaponként 9-12 és 13-16 óra között a Kovács Máté Városi Művelődési Központ és Könyvtár jegypénztáránál lehet megtenni!