Baleset is történt a cívisvárosban ezen a napon.


Nádudvaron, az Elepi útfélen a nádas égett tegnap kétezer négyzetméteren. A püspökladányi hivatásos tűzoltók kéziszerszámokkal oltották el a lángokat – tudatta összefoglalójában a katasztrófavédelem.

Egy huszonöt tonnás daru fordult le egy nyergesvontatóról csütörtök délután a debreceni Hajnal utca és a Faraktár utca kereszteződésében. A debreceni hivatásos tűzoltókat is riasztották. Az egység a járműveket átvizsgálta, és megszüntette az üzemanyagfolyást. A rendőrség a helyszínt biztosította, amíg egy másik daru a vissza nem helyezte a leborult munkagépet a vontatóra. A balesetben senki sem sérült meg.

Csütörtök délután két autó ütközött össze a debreceni Kartács utcában. A vármegyeszékhely hivatásos tűzoltói átvizsgálták a járműveket, és áramtalanították azokat. A balesetben senki sem sérült meg.

A rendőrök két személyt bűncselekmény elkövetésén értek tetten

A Hajdú-Bihar Vármegyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában egy személyi sérüléses közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök, ami könnyű sérüléssel végződött – olvasható a police.hu összefoglalójában.

A szolgálatot ellátó állomány két személyt fogott el, akiket bűncselekmény elkövetésén értek tetten. A rendőrök nyolc személyt állítottak elő, ebből három főt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt. Biztonsági intézkedés négy esetben történt.

Fotó: Tóth Imre