A Segdűnyugoszló megint keményen odavágott az Összerogyásnak

Egy szó, melyet egy fél város, egy egész generáció és egy teljes tévéstáb most tanult meg életében először. RáTarti Irén és Laci papó összehangolt támadást indítottak a város szíve ellen, miközben próbálnak úgy tenni, mintha bármelyiküknek bármi köze is lenne a közgazdaságtanhoz.
Szent Lászlónak semmi köze a számokhoz, azt se tudja, hány lába van a lónak, ami mégis megbotlik és lelövik. Irénke néni pedig rendkívül korszerű tudását még közvetlenül Engelstől hallgatta, azt is negyven éve elfelejtette. A legnagyobb beruházás, amit lebonyolított a közgázban, az 100 darab budipapír és ötven doboz kréta beszerzése volt.

És ez a két ember, a mindenhez is jobban értő Hologram úrral karöltve pofáznak arról a fürdő menedzsmentjének, hogy hogyan kéne a céget vezetni. Ők, akik se régebben, se ebben a ciklusban egyetlen olyan megtérülő beruházást sem csináltak, ami munkahelyet teremtene, ergó pénzt hozna a városnak. A parkosítás meg az aszfaltcsere mágusai ők, azaz az ötlettelen pénzszórásé.

Ez a fajta gőg, teljesítmény nélküli arrogancia szerencsére lassacskán már mindenkinek szemet szúr. Az nem működhet tovább, hogy egy sikeres cég menedzsmentjét nyekergő rosszindulatú banyák, a Városgazdát meg a jószándékú félhülye Német Vándor ellenőrizze. Hát hol élünk?! Egy kitalált abszurd kisvárosban?

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések