Vezércikk - Egyet azért tisztázzunk a zsigerből rosszindulatú emberekkel. 
Ha 23-án felrakunk egy cikket egy már megtörtént eseményről, amibe a cikk írója (beküldője) tévedésből elírja a dátumot (és 24-e szerepel), még nem kell azonnal támadni. Hanem egy kicsit következetesen kell gondolkozni. 

Mondjuk a következetes és jól átgondolt véleményformálás vagy politizálás, nem éppen az Összefogás és Sóvágó Laci bácsi malmára hajtja a vizet. 

Hiszen, itt az elmúlt közel 20 év politikai gyakorlatában azt sulykolták, hogy ne légy következetes, hanem zsigerből és azonnal bölcselkedjél bután. 

És ez a gondolkodás kontra-produktívan hatott a városra, aminek a levét ma is isszuk. 

Mert nem az egymás iránti jó szándék vezérel, hanem az egymás alatti áskálódás. 

Az elmúlt 20 évben Sóvágó Laci bácsi belénk nevelt mentalitása az, hogy köpd szembe a szomszédodat, jelents fel a barátodat és próbálj meg tönkre tenni mindent, amit nem te hoztál létre és nem értesz. 

És itt szólók a portálunkon megjelent cikkek szerzői vagy éppen beküldői nevében, hogy mi köszönjük, de megvagyunk és megleszünk. A rosszakaróinkkal vagy éppen rosszakaróink nélkül, kritizáló áll-filozófusainkkal vagy éppen áll-filozófusaink hiányában. 

És hülye gyerekek hiába fenyegetnek SMS-ben perrel, követelve a jogtalan jogukat, hogy szerzői jogok miatt töröljünk egy cikket, ami nem az övék és amihez semmi közük (mert már ilyen is történt), mert nem riadunk meg. 

Nem érdekelnek a zsigerből gyűlölettámadások és elhatárolódások sem. Mert nem a kondenzcsík húzza a repülőt zsigerből gyűlölködő buta gyerekek, hanem fordítva. 

Nem érdekel senki! Csak szoboszlóiak érdeke érdekel és pont.

Akinek ez nem tetszik, azzal nem tudok mit kezdeni.

S akiknek tetszik, amit csinálunk támogassanak, küldjenek cikket és állítsanak meg az utcán! Mondják el bajaikat, s akinek amiben tudunk segítünk. 

Köszönjük, Hajdúszoboszló!