Játékos edzőkkel és egy nagy tudású mentorral erősít a tavaszi szezonra a HSE. A csapat új játékost is igazolt, aki egy valódi futball dinasztia tagja. Azt is megtudhattuk, hogy hamarosan kapus vagy kapusok is érkezhetnek a HSE-hez. 
Javában zajlik a HSE téli felkészülése. Erőnléti és technikai edzések egyaránt várnak a fiúkra a következő hetekben és ezt bizony a hideg idő sem befolyásolhatja. A tavaszi szezonra már új edzők készítik fel a csapatot akik játékosok is.

Az új edzők: Kálmán Zoltán és Nagy Tamás edzők, utóbbi egyben mentori feladatokat is ellát. 

A HSE egy új játékost is igazolt. Plókai Gergő több szállal is kapcsolódik a hajdúszoboszlói csapathoz. Például édesapja révén, aki szintén itt játszott, de a Lokinak is tagja volt. 

Szintén új hír a HSE háza tájékán, hogy Tóth Lajos Andrást választották csapatkapitánynak, aki az előző szezon gólkirálya volt. 

Az első edzőmérkőzést idegenben játssza a csapat a Hajdúböszörmény otthonában. Ennek ellenére számítanak majd arra, hogy több szurkoló biztatja majd őket. A HSE csapatkapitánya erős ellenfélnek tekinti őket.

Mivel mindkét kapus komoly sérülésekkel bajlódik, ezért valószínű, hogy új játékosokkal pótolják őket. A kapus igazolás vagy igazolások még a szezon kezdete előtt megtörténhetnek.