Súlyos testi sértés kísérlete miatt kell felelnie egy nagyhegyesi férfinak, aki verekedett és dühöngött egy hajdúböszörmény szórakozóhelyen.

A rendőrségre egy hajdúböszörményi szórakozóhely alkalmazottja tett bejelentést 2019. október 6-án 2 óra körül arról, hogy az egyik vendégük megütött egy férfit, majd kiment az utcára és ott folytatta a dühöngést – olvasható a police.hu oldalon.

Az egyenruhások perceken belül a helyszínre mentek, ahol elfogták a 36 éves férfit, majd előállították a rendőrkapitányságra. A nyomozás adatai szerint a nagyhegyesi lakos egy korábbi nézeteltérésük miatt ütötte meg ismerősét a szórakozóhelyen, majd amikor az alkalmazottak a sértett védelmére keltek, a gyanúsított bedobott a pultba egy sörösüveget.

A férfi ámokfutása azonban itt nem ért véget, az utcán is folytatta a dühöngést. Kitépett egy közlekedési táblát a földből, és azzal akart visszamenni a helyiségbe, azonban a barátainak sikerült lebeszélni őt erről, a közben megérkező rendőrök pedig azonnal megbilincselték. Később a kihallgatásán a férfi beismerő vallomást tett – írja a közlemény.

A Hajdúböszörményi Rendőrkapitányság súlyos testi sértés bűntett kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást vele szemben.

A nyomozók az ügy vizsgálati szakaszában a szükséges eljárási cselekményeket elvégezték, és az iratokat átadták az ügyészségnek.