Bár a hagyományos május eleji szezonnyitás elmaradt, de Európa legnagyobb fürdőkomplexumának strandfürdője 2020. május 29-én, pénteken, délelőtt 9 órától újra várja a strandolni vágyó vendégeket. 

Idén már 93. alkalommal nyitja meg kapuit a fürdőzni, napozni vágyók előtt a hajdúszoboszlói strandfürdő a pünkösdi hosszú hétvégén. Jelenleg a kollégáink a strandfürdő felkészítési, karbantartási munkálatait végzik, ami ütemezetten május végére befejeződik.

A strand 15 medencéjéből 11 vehető igénybe május 29-től: az I/A, I/B, I/C, I/D medencék, a Gyermekmedence, az Úszómedence, a Delfin, a Halacska medencék, a Tanmedence, valamint az Omega medence is a vendégek rendelkezésére áll. A karbantartási munkák és szezonális időjárás miatt egyelőre a II. számú medence, a Hullámmedence és a Mediterrán tengerpart medence nem fog üzemelni.
A jogszabályi előírásoknak megfelelően Társaságunk a vendégek és saját munkavállalóinak biztonsága érdekében szigorúbb egészségügyi előírásokat léptet életbe. Jogszabály írja elő, hogy  a gyógyvizes töltő-ürítő medencéink és az élményelemek nem üzemelhetnek, így  a Pezsgőmedence nem vehető igénybe a strandon.

Jó hír az adrenalin kedvelőknek és a csúszás szerelmeseinek, hogy a pünkösdi hétvégén, azaz 2020. május 30. és június 1. között, 12-16 óráig az Aquapark is nyitva lesz, amit kedvezményes, kétórás jeggyel vehetnek majd igénybe vendégeink - olvasható a Hungarospa Honlapján.