Az eset szombat hajnalban történt, a feltételezett elkövetőt a Dósa nádor térnél vette fel a kamera.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint október 16-án 3 óra 20 perc körül, Debrecenben a Kossuth utca 19. szám alatt található szórakozóhely előtt, előzetes szóváltást követően ismeretlen férfi bántalmazott egy 22 éves fiatalt. A fiatal férfit életveszélyes sérüléssel szállították kórházba – olvasható a police.hu-n. A feltételezett elkövetőről kamerafelvétel készült.

A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya az ügyben életveszélyt okozó testi sértés bűntett elkövetésének gyanúja miatt indított eljárást ismeretlen tettes ellen.

Azt kérik, hogy aki a felvételen látható férfit felismeri, vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, az jelentkezzen személyesen a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányságon (Debrecen, Kossuth utca 20.), vagy tegyen bejelentést telefonon a nap 24 órájában elérhető 06-52/457-040-es telefonszámon, az ingyenesen hívható 06-80/555-111-es Telefontanú zöldszámán, illetve a 107-es, 112-es központi segélyhívó számok valamelyikén. A bejelentéseket a rendőrség bizalmasan kezeli.