Egy debreceni ágszakadáshoz is vonulniuk kellett. Ügyeleti hírek.


Tegnap délelőtt kigyulladt egy ház Debrecenben, a Nagycsere tanyán. A épület teljes terjedelmében lángolt, körülötte száz négyzetméteren az avar is égett. Az esethez a debreceni hivatásos tűzoltók riasztották, akik két vízsugárral és kéziszerszámokkal határolták körbe a lángokat és oltották el a tüzet. A ház lakója nem sérült meg, de ideiglenesen rokonokhoz költözött – áll a vármegyei katasztrófavédelem ügyeleti összefoglalójában.

Ezer négyzetméteren égett a gaz csütörtökön Hajdúböszörményben, a Nagy-Bocskai szőlő dűlőben. A város hivatásos tűzoltói egy vízsugárral fékezték meg a lángokat.

Két autó ütközött össze Nyíradony külterületén. Ide a helyi hivatásos tűzoltók vonultak, akik átvizsgálták a járműveket és elvégezték az áramtalanítást. Kifolyt a hűtővíz is, ezért azt felitatták az útról. Egy embert a mentőszolgálat kórházba szállított.

Egy fa egyik ága lehasadt, és fennakadt a magasban tegnap a debreceni Serház utcában. A debreceni hivatásos tűzoltók emelőn át távolították el az ágat.

Csütörtök este egy autó villanyoszlopnak ütközött Ebesen, a Diószegi tanyán. A villanyoszlop kiborult, az autó vezetője pedig a roncsolódott autóba szorult. A balesethez a hajdúszoboszlói hivatásos tűzoltók vonultak, akik átvizsgálták a járművet, és kiemelték az autó vezetőjét, majd átadták a mentőszolgálatnak.