A tűzoltók hamar eloltották a lángokat. 


Szerda reggel kigyulladt egy autó Ebesen, a Petőfi utcában. A hajdúszoboszlói hivatásos tűzoltókat riasztották, akik egy vízsugárral oltották el a lángokat. A tűzben senki sem sérült meg – tudatta összefoglalójában a katasztrófavédelem.

Növényi hulladék égett Berettyóújfaluban, a Keresztesi úton tegnap délután. A berettyóújfalui hivatásos tűzoltók kéziszerszámokkal és egy vízsugárral fékezték meg a lángokat.

A rendőrök sem tétlenkedtek

A Hajdú-Bihar Vármegyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában négy személyi sérüléses közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök, amelyek közül kettő súlyos, kettő pedig könnyű sérüléssel végződött – olvasható a police.hu összefoglalójában.

A szolgálatot ellátó állomány öt személyt fogott el, közülük egy embert a vele szemben érvényben lévő körözés alapján, három főt bűncselekmény elkövetésén értek tetten, míg egy külföldit az ország területén való jogellenes tartózkodás miatt.

A rendőrök 13 személyt állítottak elő, ebből három főt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt. Biztonsági intézkedés négy esetben történt.

Fotó: Tóth Imre