A Herkules SE megnyitotta új edzőtermét. Az eseményen jelen volt Kiss Jenő profi testépítő is.
A fő részleg a Fitness teremben a testépítő részleg, de van erőemelő részlegük is. Ezen kívül lesz tavasszal erős-ember részlegük is.

Ezen felül megtalálható lesz majd az eskrima, kangoo, zumba. Szóval minden ami a sporttal és a fitness világgal kapcsolatos, a masszázs szobától kezdve a szoláriumon át a táplálékkiegészítőkig - tudtuk meg Lukács Krisztiántól. 

Mint elmondta azon felül, hogy egy ilyen terem létrehozására többen is jelezték igényüket ezzel egy gyerekkori álma vált valóra. 

Előző edzőtermük után, ami egy szerényebb edzőterem volt, ez egy nagy előrelépés a csapatnak, hiszen itt mindenfajta igényt ki szeretnének elégíteni. És ami a legfontosabb, hogy ezt családiak környezetben tegyék meg. 

Krisztián arról is beszámolt, hogy a tavalyi sérülése ellenére idén is megrendezi a Magyarország legerősebb rendőre versenyt. 

Ugyanakkor köszönetét fejezte ki a párjának valamint a csapatának, hogy ezt az edzőtermet meg tudta valósítani. 

E mellett pedig azon dolgozik, hogy Debrecennel jó kapcsolatot ápolva olyan közös erős-ember, erőemelő és testépítő versenyeket szervezzenek ami nemcsak a Herkules SE, de Hajdúszoboszló imidzse szempontjából is pozitív értéket hozhat.