Február 29-én tartotta a HSE jótékonysági sportbálját, a rendezvényen közel 180 érdeklődő vett részt. A rendezvény fővédnöke - Bodó Sándor államtitkár úr megnyitó beszédében köszöntötte a jelenlévőket.

Hajdúszoboszlón a helyiek valóban megmozdultak. Sportolók, edzők, szülők, támogatók, a HSE bizony egy nagy család.

A sportról elmondta: az csupán a látszat, hogy csak a testet edzi, mert a csoda belül történik.

Ha az értékeket a helyén tudjuk kezelni és a gyermekek megérzik a sport varázsát, később bizony kiderül, hogy milyen segítséget tud nyújtani a gyerekeknek egyes élethelyzetekben. Hiszen a sport edzi a lelket is. Sok olyan kihívás jöhet az életben, amikor helyt kell állnunk. A sport szépségét az adja, hogy benne a testi munka és a gondolkodás kéz a kézben jár.
Államtitkár Úr kiemelte: nagy örömmel tölti el, hogy ennyi támogatót köszönhetünk köreinkben. A feladat, a küldetés amihez hozzájárulnak fontos és nemes.

Záró gondolatként hozzátette: Legyünk még többen, vigyük ennek a rendezvénynek is jó hírét.

Hajrá HSE!
Ezt követően Czeglédi Gyula Hajdúszoboszló város polgármestere köszöntötte a vendégeket, aki szintén hangsúlyozta a sport fontosságát mindenki életében a mindennapokban, és hogy 5 éven keresztül ő is ellátta már a HSE elnöki feladatait.

Az est folyamán sportolói és szponzori díjak is átadásra kerültek, majd kezdetét vette a hajnalig tartó kötetlen mulatság.